Національна школа суддів України

Актуалізація тренінгу щодо управління судовою залою

4 лютого 2021 року в місті Києві Національна школа суддів України в офлайн-онлайн режимі провела засідання групи розробників тренінгу для кандидатів на посаду судді “Управління залою судового засідання”.

До групи розробників увійшли працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України: викладачка відділу – директор навчального курсу Ольга Короткова, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів) – радниця Ольга Шаповалова, заступник начальника Олександр Коротких та викладачка цього ж відділу Юлія Герус, а також у роботі групи взяв участь заступник відділу науково-методичного забезпечення психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк.

До розробки матеріалів тренінгу також було залучено відряджених суддів Максима Ходаківського, Дмитра Кратко, Дмитра Константинова, Андрія Потапенко, Ярослава Марко та Олексія Омельяна.

На засіданні було доопрацьовано та удосконалено програму тренінгу, обговорено нові матеріали, підготовлені за результатами попереднього засідання та розподілено завдання між учасниками групи.