Національна школа суддів України

Новели цивільного процесу

2 лютого 2018 року в Національній школі суддів України відбулось перше засідання групи розробників тренінгу для суддів “Новели цивільного процесуального законодавства”.

Актуальність підготовки зазначеного тренінгу зумовлена численними запитами від суддів, які відчувають нагальну потребу в осучаснені своїх знань. Крім того, адаптований тренінг буде впроваджуватися  в ході спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Про ці обставини зазначив проректор Володимир Мазурок, відкриваючи засідання. Він зазначив, що судді сумлінно готують матеріали курсу та звертають увагу щодо кожної стадії розробки курсу. Проректор подякував учасникам за те, що вони усвідомлюють велику відповідальність, яка покладена на них як розробників і викладачів. У результаті творчої праці очікується підготовка якісного освітнього продукту.

Учасники групи розробників на чолі з директором курсу, заступником начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галиною Юровською визначили мету, навчальні цілі та очікувані результати тренінгу, поділились своїми напрацюваннями з підбору змістовного матеріалу для наповнення курсу, внесли пропозиції щодо структурування матеріалів із застосуванням інтерактивних методів підготовки.