Національна школа суддів України

Актуальні питання відповідальності за корупцію

15 липня 2021 року Національна школа суддів України в місті Чернігові з метою підвищення рівня кваліфікації працівників апаратів судів Чернігівської області провела семінар “Нові напрямки вдосконалення законодавства з питань запобігання корупції. Актуальні питання розгляду справ про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення”.

Семінар провела викладачка Національної школи суддів України, кандидатка юридичних наук Наталія Ахтирська.

Викладачка залучила учасників та учасниць семінару до практичного вивчення положень Закону України  “Про запобігання корупції” зі змінами, а також приділила увагу напрямкам удосконалення антикорупційного законодавства. Окремо Наталія Ахтирська зосередили увагу на актуальних  питаннях, що стосуються розгляду справ про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення.

У ході семінару слухачі та слухачки поглибили знання та здобули навики застосування антикорупційного законодавства, запобігання та врегулювання реального та потенційного конфлікту інтересів, а також отримали відповіді на свої запитання.