Національна школа суддів України

Актуальні проблеми написання судового рішення в адміністративному судочинстві

19 листопада 2020 року Національна школа суддів України спільно з експертами Проекту ЄС “Право-Justice” провела дистанційне засідання групи розробників навчального курсу для суддів окружних адміністративних  судів “Актуальні проблеми (аспекти) написання судового рішення в адміністративному судочинстві”.

Участь у засіданні від НШСУ взяли викладач-науковий консультант Олександр Терлецький та старший науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Яворська. Від суддівського корпусу – суддя Вищого адміністративного суду України у відставці Олександр Ситников, суддя Другого апеляційного адміністративного суду у відставці Михайло Гуцал, суддя Полтавського окружного адміністративного суду Олександр Кукоба та суддя Київського окружного адміністративного суду Олена Терлецька.  Проект ЄС “Право-Justice” представляли національні експерти Костянтин Красовський та Оксана Цимбрівська, а також міжнародний експерт Едіт Целлер.

Учасники засідання обговорили попередньо напрацьовану структуру, схвалили зміст та форму навчального курсу, розглянули запропоновані матеріали першої теми й висловили свої пропозиції та зауваження.

На завершення модератори Олександр Терлецький та Оксана Цимбрівська підвели підсумки засідання, відзначивши плідну командну роботу та визначились із датою наступної зустрічі.