Національна школа суддів України

Актуально про захист прав споживачів

19 червня Національна школа суддів України провела з використанням програми Zoom онлайн засідання групи розробників семінару–практикуму для кандидатів на посаду судді “Про застосування суддями вимог Закону України “Про захист прав споживачів”.

На порядок денний цього засідання було винесено для обговорення питання структури, мети та завдань семінару–практикуму з урахуванням стандартизованих вимог до зазначеного виду занять.

У засіданні групи під керівництвом викладача–наукового консультанта  відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілії Гуцал узяли участь судді місцевих загальних судів Надія Сташків, Лілія Карабак, Максим Ходаківський, Андрій Нижний та викладачка–координаторка Тамара Закревська.

До участі в обговоренні питань порядку денного долучились суддя Конституційного Суду України Галина Юровська та суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова, яка очолює відділ підготовки викладачів (тренерів). Вони поділились власними досвідами із судової практики та надали методичні рекомендації.