Національна школа суддів України

Апробація тренінгу про відповідальність за порушення господарських зобов’язань

10 грудня 2020 року Національна школа суддів України у процесі здійснення підготовки помічників суддів місцевих  та апеляційних господарських судів провела онлайн апробацію тренінгу для кандидатів на посаду суддів “Відповідальність за порушення господарських зобов’язань”.

Розпочав тренінг Олександр Потильчак, викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів), який підкреслив слухачам і слухачкам важливість та актуальність розробленого тренінгу.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді господарських суддів Володимир Гевко,  Тетяна Гребенюк, Діна Огороднік, Олена Фонова, Олена Малєєва, успішно презентувала матеріали тренінгу та відповіла на поставлені питання.

Заняття було насичено інтерактивними мінілекціями, відеороликами, експрес опитуваннями, практичними завданнями, модерованими дискусіями, тощо.

Учасники та учасниці тренінгу отримали практичні навички, які допоможуть їм допомагати ефективно здійснювати розгляд  господарських спорів.

Після завершення апробації тренінгу помічники суддів висловили свої побажання та пропозиції, які будуть опрацьовані розробниками на черговому засіданні з підготовлення матеріалів тренінгу.