Національна школа суддів України

Апробація тренінгу щодо стандартів доказування

10 грудня 2021 року Національна школа суддів України у межах підготовки помічників суддів місцевих та апеляційних господарських судів провела апробацію тренінгу для кандидатів на посаду судді “Докази і доказування в господарському судочинстві”.

Тренінг розпочав викладач-координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Потильчак, який звернув увагу на важливості розробленого курсу для кандидатів на посаду судді.

Суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду  Олександр Банасько поділився із учасниками актуальною судовою практикою Верховного Суду та звернув увагу на новели в господарському судочинстві.

Судді Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов та Господарського суду Тернопільської області Володимир Гевко успішно презентували матеріали навчального курсу та відповіли на поставлені запитання учасників.

Учасники та учасниці тренінгу отримали необхідні знання та практичні навички щодо видів доказів і форм доказування, оцінки та дослідження доказів, необхідних для ефективного вирішення господарських спорів.

Після завершення апробації тренінгу слухачі висловили свої побажання та пропозиції, які будуть враховані розробниками на черговому засіданні з доопрацювання матеріалів тренінгу.