Національна школа суддів України

Апробація тренінгу та ТоТ онлайн

8 квітня 2020 року відбулася підсумкова онлайн нарада тренерів з проведення тренінгу для суддів “Кримінально-правовий захист професійної діяльності журналістів”.

Тренінг підготовлений на виконання пункту 16 Рекомендацій парламентських слухань “Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення”, схвалених постановою Верховної Ради України від 14 січня 2020 року № 456-IХ, та рішенням Ради суддів України від 10 лютого 2017 року № 13.

Апробація та ТоТ вказаного тренінгу заплановані на 15-17 квітня 2020 року через інтерактивну платформу для проведення вебінарів і вебконференцій “Zoom”.

Після проведення цього заходу та зняття карантинних обмежень Національна школа суддів України розпочне серію очних регіональних тренінгів на вказану тему.

Технічну та фінансову підтримку проведення заходу надає проєкт “Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні”.

Координацію роботи від Національної школи суддів України здійснює Олександр Іщенко, заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування, кандидат юридичних наук.