Національна школа суддів України

Апробація тренінгу з розгляду корпоративних спорів

28 листопада 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела апробацію навчального курсу у формі тренінгу для помічників суддів місцевих та апеляційних господарських судів “Особливості розгляду корпоративних спорів”.

Модератором навчального курсу є викладач-координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Потильчак, який відкрив захід та ознайомив учасників з метою і форматом роботи, а також визначив основні завдання й очікувані результати за наслідками апробації.

Основна мета тренінгу — передача помічникам суддів нових знань і навичок необхідних для ефективного вирішення корпоративних спорів.

До групи розробників курсу увійшли судді Володимир Гевко, Олександр Крижний, Валерій Ярема, Павло Горбасенко, Олена Коротун, начальника відділу забезпечення роботи секретаря та суддів судової палати управління забезпечення роботи судової палати для розгляду справ щодо корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів секретаріату Касаційного господарського суду Олеся Лукомська, співробітниці Національної школи суддів України Наталія Свиридова та Юлія Блінова.