Національна школа суддів України

Арешт майна слідчим суддею: актуальні питання

17 грудня 2019 року в Києві Національна школа суддів України за підтримки проекту Консультативної місії Європейського Союзу провела засідання робочої групи з удосконалення за результатами апробації навчального курсу “Актуальні питання щодо арешту майна в діяльності слідчого судді”.

Засідання відкрили начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) — радник Ольга Шаповалова та спеціаліст з питань кримінального судочинства проекту Консультативної місії Європейського Союзу Юрій Сіволога. Вони привітали учасників робочої групи та окреслили план роботи й очікувані результати за її наслідками.

Під час засідання було представлено узагальнені дані анкет зворотного зв’язку за результатами проведеної раніше апробації курсу для суддів і визначено напрямки та подальші кроки щодо удосконалення навчальних матеріалів відповідно до розподілених тем в малих групах.

Учасниками робочої групи з удосконалення даного курсу є судді Олександр Коротких, Кравченко Максим, Микола Місечко, Петро Заруба, Ольга Луньова, Максим Ходаківський, працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова та Олександр Здебський