Національна школа суддів України

Базовий тренінг для підготовки тренерів/викладачів в НШСУ

16 лютого 2022 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання робочої групи розробників матеріалів тренінгу “Методика підготовки та проведення тренінгів в НШСУ“.

Відкрила засідання групи розробників в.о. ректора Наталія Шукліна, яка наголосила на важливості базового тренінгу для тренерів/викладачів, його підготовки та проведення в Національній школі суддів України.

Модераторкою засідання виступила начальниця відділу наукових досліджень проблем судочинства та науково-методичного забезпечення суддівської освіти Тетяна Фулей, яка зазначила на форматі роботи засідання, меті та навчальних цілях тренінгу для тренерів/викладачів.

Участь у засіданні узяли начальники відділів, заступники начальників відділів, викладачі та працівники НШСУ – Оксана Шамрай, Олександр Іщенко, Марина Самофал, Олена Умнова, Тамара Закревська, Ольга Короткова, Андрій Маслюк та Олена Мілієнко.

Учасники та учасниці робочої зустрічі обговорили матеріали базового тренінгу, його структурні елементи, методи викладання, використання інтерактивних опитувань (експресопитування), різні аспекти тренерської діяльності та помилки при роботі тренерів/викладачів.

Крім того, було конструктивно обговорено особливості мінілекцій для тренерів/викладачів, практичні завдання, а також погоджено наступні кроки для завершення та підготовки проєкту програми базового тренінгу.