Національна школа суддів України

Боротьба за кубок “ФЕМІДИ” триває

  23 листопада 2013 року на території учбово-тренувальної бази “ФК “Динамо” відбувся четвертий матч турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ” за участю команди Національної школи суддів України.


Суперником Національної школи суддів України були майстри шкіряного м’яча з Печерського районного суду міста Києва.



  Нашу команду у цьому двобої представляли:  Володимир  Мазурок, Вадим Філіпов, Віталій Коломієць, Захар Вербовський, Олександр Здебський, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Олександр Ревенок, Микола Жабокрицький, Ігор Жерносеков, Сергій Струк.



Поєдинок був  досить драматичним і динамічним: з перших хвилин наша команда атакувала суперника та демонструвала справжні “бійцівські” якості. Стартовий натиск нашої команди був результативним - саме Національна школа суддів України відкрила рахунок у матчі.



Другий наш забитий м’яч викликав ейфорію серед вболівальників (а серед них була проректор з науково-дослідної роботи Наталія Шукліна) – ми повірили в перемогу і щиро її прагнули!



Проте подальший розвиток подій був не нашу користь. Раз-пораз з подачі суддівства (до якого об’єктивно існує чимало питань) у сторону наших воріт призначалися стандартні положення і навіть пенальті. Від взаємно жорсткої гри постраждала все ж більше наша команда -  після однієї із сутичок ми були змушені догравати поєдинок у меншості.

 

Ми бились до останньої хвилини, віддаючи всі сили боротьбі.



Змагання стали гарної можливістю  для колективу Національної школи суддів України зібратись і культурно та активно відпочити у вихідний день, гравці та вболівальники незалежно від результатів  матчу отримали масу позитивних емоцій. Ми вкотре продемонстрували - Національна школа суддів України – це сильна, єдина команда!