Національна школа суддів України

Час – найдорогоцінніший і обмежений ресурс

23 березня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить у межах підготовки суддів місцевих господарських судів тренінг на тему: “Управління часом у суддівській діяльності”.

Мета тренінгу – оволодіти навичками управління часом, а саме – ефективно використовувати інструменти та методи, що впливають на час виконання конкретних завдань, проектів і цілей.

Ефективне управління часом у суддівській діяльності не лише дозволяє зробити робочий день судді продуктивнішим, а й знімає психологічні перевантаження, що виникають унаслідок браку часу і негативно впливають на продуктивність праці та задоволеність нею.

Для проведення тренінгу запрошено суддю Львівського окружного адміністративного суду Ростислава  Москаля, суддю Сихівського районного суду м. Львова Ольгу Бойко, суддю Миколаївського районного суду Львівської області Володимира Павліва та спеціаліста по соціальній роботі центру “Жіночі перспективи” Олену Кальбус.

Під час тренінгу судді розглянуть системні наслідки для судді в разі неправильного використання ним часу, методи планування робочого часу та причини дефіциту часу.

Відповідно до програми тренінгу  буде проведено опитування суддів із використанням клікерів. Учасникам заходу буде запропоновано практичні завдання щодо визначення поглиначів часу.

Після завершення тренінгу тренери проведуть анкетне опитування суддів.