Національна школа суддів України

28 серпня 2013 року в м. Донецьк. Періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Донецької області

28 серпня 2013 року в місті Донецьку проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Донецької області з метою підвищення рівня кваліфікації на тему: “Підстави для скасування та змін судових рішень”.


Навчання було організоване Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України. У заході взяли участь 50 суддів місцевих загальних судів Донецької області.


Відкрили навчання, звернувшись з вітальними словами до аудиторії, заступники голови Апеляційного суду Донецької області Краснощокова Н.С. та Ржемовський Л.П.


Провели семінар та люб’язно поділились корисним досвідом представники  Апеляційного суду Донецької області: заступник голови суду Ржемовський Л. П., суддя судової палати у цивільних справах Шевченко В. Ю., судді судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Донецької області Рассуждай В. Я. та Круподеря Д. О.


У ході  семінару були вивчені питання щодо причин скасування та зміни судових рішень у кримінальних та цивільних справах, розглянуто практику судового провадження на підставі угод, практику Європейського суду з прав людини розгляду справ проти України.


Після закінчення періодичного навчання всі слухачі отримали сертифікати Національної школи суддів України.