Національна школа суддів України

Деякі питання правозастосування в цивільному судочинстві

3 вересня 2021 року Національна школа суддів України провела засідання групи з розроблення навчальних курсів для суддів із цивільного судочинства.

Участь у роботі засідання, яке проходило під керівництвом викладача-координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Олени Умнової, взяли судді Валентина Маліновська, Віталій Данчук, Катерина Котельва, Максим Ходаківський, Олександр Музика, Тетяна Дудар, головний спеціаліст Дніпровського регіонального відділення Віра Гайдук та працівниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Прудка.

Під час засідання обговорено напрацьовані матеріали модулів дистанційних курсів “Проблемні питання доказування в цивільному судочинстві”, “Розгляд справ про захист права власності” та тренінгів “Проблемні питання відшкодування шкоди в цивільному судочинстві” “Процесуальний строк як складова принципу правової визначеності” для підготовки та періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації.

За результатами роботи засідання було внесено пропозиції щодо розроблення презентацій лекцій, розподілено завдання між учасниками групи та визначено строки їх виконання.