Національна школа суддів України

Дискусія щодо особливостей функціонування судів в умовах карантину


12 серпня 2020 року відбувся онлайн круглий стіл “Особливості функціонування судів в умовах карантину: рівні права для всіх учасників процесу”.

Предметом обговорення учасників заходу стали питання функціонування судів в період пандемії та рекомендації Вищої ради правосуддя, особливості реалізації учасниками процесу своїх прав у період карантинних обмежень у світлі права на безпечне середовище, забезпечення принципу рівності сторін перед законом і судом в особливий період.

Круглий стіл був організований Вищою радою правосуддя за участі суддів Верховного Суду, Ради суддів України, Вищого антикорупційного суду, представників Державної судової адміністрації України, Національної асоціації адвокатів України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Участь у заході від Національної школи суддів України взяли Іван Балаклицький, начальник відділу підготовки суддів та Олександр Іщенко, заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування.