Національна школа суддів України

Дистанційне вивчення особливостей розгляду корпоративних спорів

3 квітня 2020 року Національна школа суддів України в умовах карантину організувала та провела під керівництвом викладача–координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександра Потильчака в режимі онлайн обговорення за допомогою групового чату в месенджері Viber дистанційного тренінгу “Особливості розгляду корпоративних спорів” .

Участь в цьому онлайн обговоренні взяли судді господарських судів  Олександр Банасько, Повло Горбасенко, Олена Коротун, Володимир Гевко, Валерій Ярема та працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова, Тамара Закревська та Наталія Свиридова.

Учасники засідання конструктивно обговорили особливості впровадження дистанційного курсу “Особливості розгляду корпоративних спорів”. Матеріали курсу заплановано розмістити для пілотування на дистанційній платформі Національної школи суддів України 6 квітня 2020року. Тривалість курсу 40 днів. Для контролю за пілотуванням курсу визначено два тьютери з числа розробників – суддів Олександра Банаська та  Володимира Гевка. Вони володіють необхідними навичками та мають відповідний досвід роботи. 

Слухачам, які успішно завершать курс, буде видано Сертифікат Національної школи суддів України.

Початок підготовки на цьому курсі заплановано на 5 травня 2020 року.