Національна школа суддів України

Дистанційний курс “Мова судово-процесуальної сфери”

3 жовтня – 1 листопада 2022 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс для працівників апаратів судів “Мова судово-процесуальної сфери”.

Курс складається із чотирьох модулів, які містять  теоретичні блоки та  практичні завдання. Під час навчання слухачі вивчать структурно-мовні типи норм сучасної української літературної мови, а також лексичні, стилістичні та граматичні особливості офіційно-ділового стилю мовлення.

Курс “Мова судово-процесуальної сфери” створено для того, щоб працівники апаратів судів навчилися доречно використовувати мовні засоби в усній і писемній професійній комунікації, користуватися різними типами словників та іншою допоміжною літературою, необхідною для вдосконалення мовленнєвої культури.

Дистанційний курс – це чудова нагода поліпшити рівень мовно-мовленнєвої компетентності без відриву від основної діяльності, у зручний час і в безпечному місці.

Віддалений доступ до дистанційного курсу забезпечують відділ підготовки суддів, Вінницький навчальний центр та відділ інформаційних технологій.