Національна школа суддів України

Для успішної командної діяльності

18 грудня 2020 року Національна школа суддів України провела засідання групи розробників тренінгу для співробітників Служби судової охорони “Побудова ефективної команди”.

Під керівництвом проректора Володимира Мазурка в засіданні взяли участь судді Дмитро КраткоЛілія КарабакМаксим Ходаківський,  працівники Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко, Ірина Паламарчук, заступник начальника управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації центрального органу управління Служби судової охорони Дмитро Мацишин, працівники Національної школи суддів Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, Світлана Нечипорук, Тамара Закревська, Наталія Буряк.

Група розробників продовжила роботу над змістовним наповненням тренінгу та розробкою практичних завдань для роботи в малих групах.

Ректор Микола Оніщук за активну участь учасників і учасниць групи в підготовці висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя висловив подяки Максиму Ходаківському, Ірині Паламарчук, Дмитру Кратко та Лілії Карабак, а Голова Служби судової охорони Валерій Бондар за вагомий внесок у формування та розвиток Служби судової охорони відзначив подякою Оксану Лисенко.

На завершення засідання його учасники та учасниці визначилися з подальшими кроками роботи над матеріалами тренінгу та запланували проведення наступного засідання в січні 2021 року.