Національна школа суддів України

Добір викладачів (тренерів) для підготовки судових кадрів

7 квітня 2016 року в місті Києві в Національній школі суддів України проведено засідання конкурсної комісії з добору викладачів (тренерів) для проведення підготовки кандидатів на посаду судді та суддів на належному організаційному та науково–методичному рівні.

Одним із завдань проведення такого конкурсу був добір викладачів, які зможуть забезпечити ефективне проведення спеціальної підготовки, підготовки навчально–методичних матеріалів із застосуванням інтерактивних форм і методів навчання для кожного модуля програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та тренінгів для суддів усіх рівнів і спеціалізацій.

Для участі в конкурсі запрошувались судді судів загальної юрисдикції та інші особи, які можуть  залучатись до науково–викладацької діяльності в Національній школі суддів України для реалізації програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Протягом лютого 2016 року на конкурс викладачів до Національної школи суддів України надійшло 168 анкет.

До складу конкурсної комісії згідно з наказом ректора Національної школи суддів України № 9 від 29 січня 2016 року включені проректор по забезпеченню організаційної діяльності – Володимир Мазурок (голова комісії), начальники відділів – Тетяна Фулей (заступник голови комісії), Олег Цимбалюк (секретар комісії), Олександр Гашицький, Олександр Іщенко, заступник начальника відділу, радник, кандидат юридичних наук–Ольга Шаповалова, суддя Вищого адміністративного суду України, кандидат юридичних наук Олександр Ситников, суддя Апеляційного суду Івано–Франківської області Надія Стефанів, головний спеціаліст Харківського регіонального відділення Яна Шевцова, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, кандидат юридичних наук Галина Юровська,  члени комісії.

За результатами проведення конкурсу комісія сформувала список викладачів (тренерів) спеціальної підготовки та групи викладачів (тренерів) для реалізації модулів програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Рекомендований список викладачів (тренерів) спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та склад груп викладачів (тренерів) з розробки навчально–методичних матеріалів для реалізації програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді комісія буде передано для затвердження ректору.

Повідомлення про результати конкурсу кандидатів для викладацької діяльності в Національній школі суддів України буде опубліковано на офіційному веб–сайті після підписання протоколу найближчим часом.