Національна школа суддів України

Доопрацювання інтерактивних лекцій з адміністративного судочинства

4 жовтня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела засідання групи розробників із доопрацювання інтерактивних лекцій з адміністративного судочинства, передбачених у стандартизованих програмах підготовки суддів.

У засіданні участь взяли суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Олена Ганечко, суддя Київського окружного адміністративного суду Ганна Панова, суддя Вищого адміністративного суду України у відставці Олександр Ситников та старший науковий співробітник Національної школи суддів України Ольга Яворська. Модерував на засіданні викладач–науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Терлецький, який окреслив мету та формат роботи, визначив завдання розробників та сформулював очікувані результати за наслідками роботи. 

У ході засідання учасники групи презентували підготовлені лекції та презентації, зокрема обговорили теми: “Підстави для скасування (зміни) судового рішення в адміністративному судочинстві”, “Докази в адміністративному судочинстві”, “Написання судових рішень в адміністративному судочинстві”, “Особливості підготовчого провадження в адміністративному судочинстві”,  крім того обмінялись думками, зауваженнями й пропозиціями щодо вдосконалення напрацьованих матеріалів.

На завершення зустрічі модератор узагальнив пропозиції щодо вдосконалення напрацьованих матеріалів, відзначив результативність роботи розробників, а також визначив напрямки подальшої роботи.