Національна школа суддів України

Допомога для заповнення електронної декларації

26 січня 2022 року Національна школа суддів України провела засідання групи розробників дистанційного семінару–практикуму для працівників Служби судової охорони  “Антикорупційне законодавство України. Декларування”. 

Під керівництвом проректора Володимира МАЗУРКА в засіданні взяли участь головний спеціаліст правоохоронної діяльності та безпеки Національного агентства з питань запобігання корупції Ярослав САНДРАЧУК, провідний  спеціаліст служби з питань запобігання та виявлення корупції Служби судової охорони Владислав ПАШКОВСЬКИЙ, працівники Національної школи суддів України Діана СНІЦАРЕНКО, Тамара ЗАКРЕВСЬКА, Роман КАШПЕРСЬКИЙ і Наталія БУРЯК.

У ході засідання відбулося групове  обговорення підготовлених матеріалів, зокрема, презентацій, тестових і контрольних запитань, узгодження щодо наповнення та розміщення матеріалів на дистанційній платформі та схвалено структуру дистанційного семінарупрактикуму.

Відзначено якість підготовлених матеріалів і визначено подальші кроки з метою завершення розроблення дистанційного семінару–практикуму та розміщення його на дистанційній платформі Національної школи суддів України.