Національна школа суддів України

Ефективні комунікації в судовій діяльності

7 вересня – 12 жовтня 2020 року Національна школа суддів України проводить дистанційне навчання для прессекретарів та працівників апаратів судів, відповідальних за зв’язки із засобами масової інформації, на тему: “Комунікації в судовій діяльності”.

Усім працівникам відповідної категорії Національна школа суддів України надає змогу при дотриманні ними жорстких умов епідеміологічного карантину дистанційно підвищувати свій професійний рівень.

Під час дистанційного навчання учасники зможуть оволодіти системою знань, сукупністю комунікативних засобів, практичних методів, прийомів і технік, що необхідні для вибудови грамотної та ефективної комунікації.

Слухачі набудуть практичних навичок, необхідних для забезпечення медіасупроводу справ, що викликають суспільний інтерес, та об’єктивного висвітлення резонансних справ, опанують майстерність роботи в нестандартних ситуаціях та в умовах пандемії.

Під час проходження курсу прессекретарі отримають практичний досвід із розробки і формування комунікаційної стратегії і плану дій, організації та проведення заходів у суді, підготовки масмедійних текстів, створення власного контенту, роботи в соцмережах, підготовки інфографіки.

Курс передбачає ознайомлення з навчальними матеріалами у форматі презентації, виконання практичних завдань, дискусії на форумі, отримання консультацій викладачів.

Використовуючи переваги дистанційної форми навчання, учасники дистанційного курсу зможуть здобути знання, вміння, навички, що допоможуть стати успішними, професійними фахівцями з комунікацій для судової влади.