Національна школа суддів України

Ефективність роботи в режимі відеоконференції

22 лютого 2019 року Національна школа суддів України провела в режимі відеотрансляції засідання групи розробників з оновлення матеріалів курсів для кандидатів на посаду судді  “Докази і доказування в адміністративному судочинстві” та “Особливості провадження у справах щодо реалізації права на мирні зібрання”.

У засіданні групи розробників брали участь координатор V блоку “Адміністративне судочинство” Олександр Терлецький, судді, які оновлювали матеріали цього курсу Віталій Щавінський,  Анна Шевченко,  Любов Гончар, Валерій Журавель, працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова та  Наталія Буряк. 

У режимі онлан  до участі в засіданні були підключені викладачі, які будуть проводити тренінги з майбутніми суддями в регіональних відділеннях Ганна Лебедєва, Діана Гнап, Сергій Воловик, Олена Маковська, Світлана Ніколайчук, Наталія Малиш, Катерина Кармазіна та Олександр Прилипчук.

Олександр Терлецький проінформував розробників про готовність до проведення занять V блоку “Адміністративне судочинство” , який розпочнеться 29 березня цього року.

Під час засідання було допрацьовано структуру курсу, переглянуто матеріали курсу, обговорено та включено практику Верховного Суду. Розробники курсу успішно презентували матеріали курсу та відповіли на питання, які надходили від учасників у ході наради  в чаті.

На завершення засідання директор курсу Олександр Терлецький відзначив ефективність проведення такого спілкування між розробниками та викладачами курсів спеціальної підготовки в дистанційному режимі.