Національна школа суддів України

Фінальний етап розробки тренінгу з особливостей спрощеного провадження щодо кримінальних проступків

15 вересня 2020 року в Національній школі суддів України пройшло завершальне засідання робочої групи з розробки навчального курсу для суддів у формі тренінгу “Особливості спрощеного провадження щодо кримінальних проступків”.

Засіданням модерували директор навчального курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Коротких та начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник Ольга Шаповалова.

До розробки цього курсу залучено суддів Петра ЗарубуЛарису Радуцьку, Ярославу Марко, Дмитра Кратка, Миколу Місечка, Світлану Муратову та працівників відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольгу Короткову, Юлію Найденко та Олександра Здебського.

Під час засідання представлено попередньо напрацьовані матеріали, обговорено зміст та актуальність їхнього наповнення відповідно до оновленого законодавства про кримінальні проступки, визначено перелік базових питань, що необхідно висвітлити у навчальному курсі.

Наприкінці засідання розробники запланували проведення апробації навчального курсу у формі тренінгу на листопад 2020 року.