Національна школа суддів України

Функціонал засобів Електронного суду

29 листопада 2021 року Національна школа суддів України провела для працівників апаратів судів семінар “Актуальні питання функціонування окремих підсистем Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи”. 

Заступниця директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова представила слухачам начальника відділу супроводу онлайн-сервісів департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу ДП “Інформаційні судові системи” Вадима Коваля.

Викладач ознайомив учасників семінару з концепцією побудови Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, детально розглянув функціонал засобів Електронного суду щодо відслідковування руху та стану розгляду документів у суді, а також приділив увагу Положенню про порядок функціонування окремих підсистем ЄСІТС та деяких його частин. Вадим Коваль відповів на численні питання слухачів і надав практичні поради.

На завершення онлайнового заняття працівники апаратів судів висловили свої враження, зазначивши його насиченість і практичне опрацювання інформації.