Національна школа суддів України

Футбольні якості та їх відзнаки

10 грудня 2016 року у Всесвітній день футболу відбулися фінальні матчі та урочистості з нагоди завершення турніру з міні–футболу серед команд системи правосуддя за Кубок “Феміди”.

Учасниками цього футбольного свята була збірна команда Національної школи суддів України “Суддівський шкільний альянс”.

Спостерігати за фінальними матчами було цікаво ще й тому, що за третє місце боролась і виборола  “бронзові”  медалі команда “Корабели” –суперник збірної США в  ¼ турніру.

У фіналі між собою боролися команди із південної Пальміри  “Чорне море” та Голосіївського районного суду міста Києва – “Голосієво”. У груповому етапі турніру “Суддівський шкільний альянс” добре потренував голосіївських гренадерів, вигравши другий тайм з рахунком 5:1, забивши в матчі 6 м’ячів. Але тепер не соромно визнати, що Альянс програв у груповому турнірі фіналісту та переможцю турніру.

Такий непростий шлях команди Національної школи суддів України “Суддівський шкільний альянс” був відзначений оргкомітетом турніру. За те, що США бився на рівних з найсильнішими суперниками, знаходив мотивацію для нових перемог після руйнівних поразок, команду Національної школи суддів України було нагороджено кубком – “За волю до перемоги”.

Ще один незаперечний факт – те, що характер, настрій, успіхи команди значною мірою формує її підтримка – уболівальницький колектив. Те, що вболівальники “Суддівського шкільного альянсу” не мають рівних у щирості та харизмі – одноголосно визнав й оргкомітет турніру. Це вже третя поспіль перемога вболівальників Суддівського шкільного альянсу в зазначеній номінації.

Віримо, що ці здобутки будуть мотивувати закоханих у футбол працівників системи правосуддя в майбутньому здобувати звитяги й перемоги під прапорами Національної школи суддів України!