Національна школа суддів України

Готовність до проведення конференції

16 жовтня 2019 року в Національній школі суддів України відбулося засідання працівників і викладачів Національної школи суддів України та національних і міжнародних експертів проекту Європейського Союзу  “ПРАВО-Justice”, на якому обговорювалася готовність до проведення конференції “Інститут наставництва (коучингу) в системі суддівської освіти”.

Проректор Володимир Мазурок зазначив важливу роль наставництва в системі підготовки кандидатів на посаду судді та подякував проекту Європейського Союзу  “ПРАВО-Justice” загалом та, зокрема, міжнародним експертам Отілії Стефанії Пакурарі та Драгоміру Йорданову за вагомий внесок у процес підготовки суддів–наставників.

Під час засідання було узгоджено організаційні питання та обговорено змістовне наповнення елементів програми конференції, яка стане логічним продовженням заходів із формування системи наставництва в суддівській освіті.

На конференції  буде обговорено результати організації й проведення стажування кандидатів на посаду суддів у місцевих судах та підготовлено рекомендації для подальшого вдосконалення системи наставництва (коучингу).

Конференцію “Інститут наставництва (коучингу) в системі суддівської освіти” буде проведено 17 жовтня 2019 року в місті Києві.