Національна школа суддів України

Готуємо навчальні посібники для суддів цивільної юрисдикції.

28 лютого 2019 року в ході засідання розробників навчальних курсів для суддів цивільної юрисдикції під керівництвом заступника начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галини Юровської, суддями Ленінського районного суду міста Дніпропетровська та Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська Андрієм Нижним та Максимом Ходарківським було презентовано матеріали навчального посібника “Визнання правочинів недійсними: основи теорії та судова практика”. Суддя Лубенського районного суду Василь Даценко ознайомив присутніх колег з напрацюваннями з питань розгляду сімейних спорів, які також будуть покладені в основу навчального посібника.

Викладач-науковий консультант, суддя Апеляційного суду Харківської області у відставці Лілія Гуцал висловила свої пропозиції щодо змістовного наповнення посібників та вказала на необхідність практичного спрямування напрацьованих матеріалів. У роботі групи взяла участь викладач-координатор Тамара Закревська.

У підсумку учасники засідання поділились думками щодо доповнення матеріалів навчальних посібників та визначили наступні кроки з доопрацювання.