Національна школа суддів України

Найсучасніші методи ведення діловодства

29 травня – 2 червня 2017 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку старших секретарів, секретарів місцевих загальних судів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів Одеської,  Миколаївської та Херсонської областей.

Під час підготовки слухачі розглянуть особливості первинного обліку справ та матеріалів, питання щодо прийняття та обліку апеляційних та касаційних скарг, уніфіковану систему організаційно-розпорядчої документації, детально зупиняться на концепції розвитку електронного суду, удосконалять правила ведення судового діловодства. Також секретарі та провідні спеціалісти судів навчаться мистецтву правового письма та документування, складанню інформаційно-довідкової документації, методам планування та оптимізації робочого часу, запобіганню ефекту професійного вигорання та  набудуть практичних навичок надання домедичної допомоги.  

Окрім того, для цієї категорії слухачів 30 травня 2017 року буде проведено  семінар на тему: “Антикорупційне законодавтсво”.