Національна школа суддів України

Керівники апаратів судів підвищують рівень кваліфікації

30 травня – 3 червня 2016 року в місті Дніпропетровську місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Підготовку проходять 47 керівників апаратів  місцевих та апеляційних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей.

Відкриваючи підготовку, директор Дніпропетровського регіонального відділення Алла Баштанник ознайомила слухачів з метою та регламентом роботи заходу.

Для проведення підготовки запрошено досвідчених суддів, провідних науковців та фахівців з окремих питань. Підготовка буде проходити із застосуванням інтерактивних методів: інтерактивних лекцій з демонстраціями презентацій Power Point, модерованих дискусій тощо.

Під час підготовки керівники апаратів судів розглянуть особливості проходження державної служби в судах відповідно до положень Закону України “Про державну службу”, організацію роботи з Єдиним державним реєстром судових рішень, загальні положення Закону України “Про здійснення державних закупівель” та особливості закупівель робіт і послуг у одного учасника, а також ознайомляться з Європейською системою захисту прав людини, інноваціями в судочинстві, проектами  нових кодексів та  змінами до законодавства.

Окрім того, слухачі удосконалять свої знання з українського ділового мовлення, ознайомляться з етичними основами судової діяльності та професійнної етики працівників апарату суду, навчаться правил ділового етикету та дрес-коду.

Після закінчення підготовки буде проведено анкетні опитування слухачів.