Національна школа суддів України

Клас майстрів “США” переміг

“Суддівський Шкільний Альянс” провів блискучий поєдинок із командою"СІВЕР" (збірна Чернігівської області).

19 листопада 2015 року на території навчально–тренувальної бази “ФК “Динамо” збірна команда Національної школи суддів України “США” зіграла свій другий матч у турнірі з міні–футболу серед судових установ із розіграшу “Кубка Феміди”. 

Перший тайм зустрічі наші футболісти шукали підходи до воріт суперника, раз у раз, перевіряючи реакцію воротаря “Сівера” та міцність стійки й перекладини. Наша перевага у класі була очевидною, однак при різноманітності моментів гольової реалізації не було.

Нервове напруження під кінець першого тайму було знято ефектно – ми забили автогол. Це дозволило команді США мобілізуватись морально та показати супернику, що ми здатні навіть забити гол престижу за них. Адже другий тайм поєдинку був для збірної Чернігівської області нищівним. Голеадори Суддівського Шкільного Альянсу притисли суперника до воріт і розстрілювали з усіх ракурсів. Команда суперника “попливла” й стала грати на відбій.

Чотири рази СІВЕРу довелося починати із центру поля, попередньо діставши м’яч із сітки власних воріт. Деморалізований суперник міг відповісти лише не джентльменським поводженням на полі, назбиравши за це “гірчичників” і отримавши вилучення під завісу матчу.

Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу “Суддівського Шкільного Альянсу” з рахунком 4:1.

Гравці збірної США продемонстрували клас гри та довели собі, уболівальникам і суперникам, що при наявності міцної волі до перемоги можливо вирішити найскладніші завдання на матч.

Віримо, що за таких підходів наші турнірні амбіції будуть реалізовані повною мірою!