Національна школа суддів України

Ключові меседжі комунікації

25 лютого 2021 року Національна школа суддів України провела офлайн–онлайн семінар–практикум для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області: “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Заняття із міста Києва відкрила заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко, яка підкреслила значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників цієї Служби, розповіла про проведені та заплановані заняття для них у всіх регіонах країни.

Семінар–практикум провела суддя Олена Панченко, яка у своїй презентації акцентувала увагу співробітників і співробітниць Служби на значимості комунікаційної діяльності органів системи правосуддя. Викладачка звернула увагу на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

На семінарі–практикумі в місті Дніпрі було 18 співробітниць і співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області. Усі вони отримають сертифікати Національної школи суддів України, які засвідчать проходження підготовки.