Національна школа суддів України

Ключові поради для ефективної комунікації

6 травня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн семінар–практикум для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області: “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Семінар–практикум відкрили заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко та директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників цієї Служби. Спікерки висловили упевненість, що отримані на семінарі–практикумі знання й уміння допоможуть ефективно запобігати та долати кризові ситуації у професійній діяльності.

Заняття провела викладачка – суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко, яка у своїй презентації надала ключові поради в побудові ефективної комунікації співробітниками Служби із відвідувачами судів, журналістами, зокрема, як поступати у випадку кризової комунікації. Крім того, викладачка акцентувала увагу на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

У Національній школі суддів України за результатами проведення семінару–практикуму ухвалено наказ про видачу його слухачам і слухачкам сертифікатів.