Національна школа суддів України

Комунікації в публічній службі

26 травня 2015 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить тренінг для суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше.

У тренінгу беруть участь судді, які з 18 по 29 травня 2015 року проходять щорічну двотижневу підготовку за програмою для суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше (3, 4, 5 рік роботи).

Вітальними словами тренінг відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна. Під час свого виступу вона розповіла про передумови організації тренінгу та ознайомила з його тематикою, яка розкриває проблеми авторитету судової влади крізь призму взаємного обміну інформацією в особистісно-професійному просторі. Також Оксана Польна наголосила, що Львівське регіональне відділення вперше проводить навчання такого формату в рамках підготовки суддів місцевих загальних судів.

Для проведення тренінгу запрошено: суддю Львівського окружного адміністративного суду Олександра Сасевича, експерта з комунікацій, керівника прес-служби ПАТ “Кредобанк” Віктора Гальчинського та спеціаліста із соціальної роботи Західноукраїнського центру “Жіночі перспективи” Олену Кальбус.

         Під час тренінгу буде розглянуто такі теми:

  • Загальні принципи комунікації зі ЗМІ та громадськістю.
  • “Словесний двобій” – приклади  нетипових, напружених ситуацій та можливості виходу із них.
  • Комунікації в судовій владі, проблеми підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві.
  • “Золоті правила” конструктивного спілкування.

Повний текст програми тренінгу в рамках підготовки суддів місцевих загальних судів, обраних на посаду судді вперше, розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

 

Організаційні заходи щодо проведення тренінгу забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Оксана Польна).