Національна школа суддів України

Комунікаційна діяльність суду

14–15 лютого 2018 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи в Україні проводить для суддів-спікерів та прес-секретарів судів Одеської області семінар на тему: “Комунікаційна діяльність суду”.

Вітальними словами захід відкрили директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець, голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Богацька та координатор із питань комунікацій Проекту підтримки судової реформи в Україні Дмитро Шинкарук.  

Семінар проведуть суддя Львівського окружного адміністративного суду, голова Комітету з питань комунікації (у тому числі ЗМІ) Ради суддів України Олександр Сасевич  та головний спеціаліст прес-служби органів суддівського самоврядування, сертифікований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації, зокрема і в дистанційному форматі, Ольга Какауліна.

Ефективність цього семінару полягає в безпосередній комунікації суддів-спікерів із прес-секретарями судів.

Під час семінару учасники обговорять  організацію комунікаційної діяльності суду, використання соціальних медіа в роботі суду, поведінку під час інтерв’ю на камеру, ознайомляться  з інформаційною тактикою суду під час резонансних судових справ.

 Окрім того, заплановано роботу в малих групах щодо складання схеми організації комунікаційної діяльності в суді, яка відображає взаємодію голови суду, судді-спікера та прес-секретаря суду.

На завершення учасники поділяться враженнями від проведеного заходу , обміняються думками та досвідом зі своїми колегами.