Національна школа суддів України

Комунікаційна складова: відеозаняття для співробітників Служби судової охорони

24 квітня 2020 року в місті Києві Національна школа суддів України провела відеозаняття для співробітників Служби судової охорони щодо ефективної комунікації у професійній діяльності.

На початку заняття проректор Володимир Мазурок акцентував увагу слухачів і слухачок на актуальності відеозанять у період карантину й  теми програми для діяльності співробітників Служби судової охорони як складової всієї системи правосуддя.

Викладачка – очільниця управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, керівниця прес–центру судової влади України Оксана Лисенко детально ознайомила слухачів і слухачок із тим,

  • як судова влада України співпрацює зі ЗМІ,
  • якими є рівні відповідальності за комунікацію в судовій владі,
  • яким є місце Служби судової охорони в системі комунікації судової влади,
  • з ким комунікує суд та якими є потреби відвідувачів,
  • якої інформації потребують журналісти в судах?

Під час заняття було надано ключові поради в побудові ефективної комунікації представниками Служби із відвідувачами судів, журналістами, зокрема, як реагувати у випадку кризової комунікації.

“На сьогодні майже 200 судових установ узято під охорону Служби. До кінця 2020 року очікується, що Служба візьме під охорону всі судові установи. Саме співробітники та співробітниці Служби першими зустрічають відвідувачі судів, саме вони формують їх перше враження про судову владу  Належна, обґрунтована законом комунікаційна робота Служби із відвідувачами посідає своє важливе місце в системі комунікації судової влади, адже демонструє, що суд діє відповідно до закону. Суд – це безпечне  місце для працівників і кожного із відвідувачів”, – зазначила Оксана Лисенко.

Співробітники та співробітниці Служби судової охорони побувати на цьому занятті та ознайомитися із презентацією викладачки  Оксани Лисенко можуть, відкривши посилання.