Національна школа суддів України

Конференція Європейської мережі суддівської освіти

29 вересня 2022 року начальниця відділу Тетяна Фулей взяла участь у дводенній конференції для директорів Європейської мережі суддівської освіти “Нові освітні розробки, актуальні для інституцій EJTN”, яка проходить в гібридному форматі у м. Прага (Чеська Республіка).

Конференція організована Європейською мережею суддівської освіти (EJTN), спостерігачем в якій є НШСУ, Академією суддів Чеської Республіки під егідою Чеського головування в Раді Європейського Союзу.

Під час конференції відбулася робота таких сесій: “Методологічні та інтерактивні інструменти: ефект(и) різних цифрових інструментів: що працює або не працює в сфері цифрового навчання?”; “Вивчення культури навчання, інструмент для вимірювання культури навчання та ефекту в організації”; “Використання навчальних цілей EJTN”.

Захід сприяв плідній та жвавій дискусії в обговорені питань розвитку суддівської освіти, зокрема, учасники та учасниці конференції отримали огляд прогресу в галузі суддівського навчання та передачі знань, ознайомилися з новими форматами навчання й детально вивчили можливості нових технологій і способи адаптації навчання до сучасних умов.