Національна школа суддів України

Контроль готовності здійснювати адміністративне судочинство

   13 травня 2019 року Національна школа суддів України проводила підсумковий контроль успішності виконання блоку адміністративного судочинства програми спеціальної підготовки. Майбутні судді готували рішення в адміністративній справі  одночасно в усіх локаціях здійснення спеціальної підготовки. 


 Для організації та контролю за дотриманням порядку в ході проведення контролю до  регіональних відділень прибули проректори Анатолій Костенко та Володимир Мазурок, керівники та працівники відділів Олександр Гашицький, Оксана Шамрай, Діана Сніцаренко та Світлана Нечипорук.   

 У місті Києві за проведення цього підсумкового контролю відповідав координатор блоку Олександр Терлецький.     Кандидати та кандидатки на посади суддів готували проект постанови на підставі матеріалів модельної адміністративної справи, яку було надано в електронній формі.    

Для підготовки практичного завдання було надано чотири години.  Після чого роботи будуть перевірені групою експертів за низкою критеріїв.   

 Ознайомитись із результатами практичного завдання та обговорити їх з досвідченими експертами слухачі та слухачки зможуть 22 травня 2019 року.