Національна школа суддів України

Концепція майбутньої тренінгової онлайн платформи

23 листопада 2020 року відбулося  перше засідання міжнародної групи розробників тренінгової онлайн платформи з питань кіберзлочинності та електронних доказів, що здійснюється за підтримки проектів CyberEast, CyberSouth, GLACY+ та iPROCEEDS-2projects.

Участь у цьому засіданні взяли заступники начальника відділу науково–методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Марина Самофал та Олександр Іщенко.

Під час проведення засідання було обговорено концепцію майбутньої платформи, зокрема, її можливий функціонал та доступні на сьогодні системи управління електронним навчанням.

За результатами обговорення розробники дійшли висновку про необхідність передбачити можливість проведення на платформі онлайн тренінгів, створення репозиторію файлів і ресурсів, майданчику для комунікації спеціалістів з питань кіберзлочинів та електронних доказів із різних країн.

Проведення наступного онлайн засідання міжнародної групи розробників платформи з питань кіберзлочинності та електронних доказів заплановано на 4 грудня 2020 року.