Національна школа суддів України

Координаційна зустріч щодо проведення тренінгу для суддів

11 червня 2024 року між представниками Національної школи суддів України та Міжнародної фундації виборчих систем IFES Україна відбулася координаційна зустріч, на якій обговорено ключові питання щодо організації четвертого тренінгу для суддів “Розгляд справ про адміністративні та кримінальні правопорушення у сфері фінансування політичних партій та виборчих кампаній”.

З вітальним словом до учасників звернулася заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Тамара Закревська, яка привітала всіх присутніх та подякувала за участь у підготовці тренінгу.

До зустрічі долучились судді, які є викладачами (тренерами) – Ольга Бойко, Ірина Карпин, Людмила Мироненко, від Національної школи суддів України – провідна наукова співробітниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Найденко, а також представники Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) – Ігор Фещенко, Богдан Мохончук та Павло Романюк.

У ході зустрічі учасники обговорили етапи підготовки, готовність викладачів до проведення заходу, логістичні та інші технічні питання організації навчання.

Тренінг для суддів із зазначеної тематики відбудеться 28 червня 2024 року.