Національна школа суддів України

Координаційна зустріч з питань комунікацій судової системи

31 січня – 1 лютого 2017 року у місті Києві було проведено координаційну зустріч представників системи правосуддя для забезпечення утворення Комунікаційного комітету судової влади. Зустріч відбулася за підтримки проекту “Підтримка судової реформи в Україні”. До складу  координаційної зустрічі увійшли представники Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Верховного Суду України, Прес-центру судової влади,  Ради суддів України, Національної школи суддів України, яку представляла Наталія Буряк, яка буде здійснювати комунікативну політику в НШСУ.

Директор із питань комунікацій Офісу забезпечення судової влади провінції Нова Шотландія (Канада) Дженніфер Стейрс проінформувала  про практику прес-центрів суддівства в Канаді, яка використовується для підтримання конструктивного діалогу між судовою владою та широкою громадськістю, висвітлила питання щодо використання соціальних мереж і медіа та ознайомила з контролем за доступом до інформації в судовій системі та за її межами.

Учасники координаційної зустрічі обговорили проект Меморандуму про взаємодію і співпрацю представників системи правосуддя України і питання запровадження ефективної співпраці з налагодження комунікаційних зв’язків.