Національна школа суддів України

Координаційна зустріч з представниками проєкту Європейського Союзу “Право-Justice”

15 травня 2024 року між представниками Національної школи суддів України та проєкту Європейського Союзу “Право-Justice” відбулася координаційна онлайн-зустріч задля обговорення плану спільних дій по проведенню тренінгів для помічників суддів та працівників апаратів судів з питань кримінального провадження в міжнародних судах і трибуналах.

Участь у зустрічі від Національної школи суддів України взяли Іван Балаклицький, начальник відділу підготовки суддів, Жанна Дмітрієва, заступниця начальника відділу, Тетяна Франюк, заступниця директора відділу “Вінницький навчальний центр”, а також Оксана Прядка, головна наукова співробітниця відділу міжнародного співробітництва. Проєкт Європейського Союзу “Право-Justice” був представлений Анною Стахановою, головною експерткою з питань відповідальності за міжнародні злочини та Джоном Каббоном, міжнародним експертом, залученим для проведення тренінгів. 

Модерував зустріч Іван Балаклицький, який наголосив на актуальності та важливості проведення навчальних заходів для такої цільової аудиторії із зазначеної тематики.

Учасники зустрічі детально обговорили організаційні питання проведення тренінгів, визначились зі строками та форматом, а також погодили змістовне наповнення програми. Також було обговорено можливість залучення до майбутніх тренінгів представника Національної школи суддів України як тренера.