Національна школа суддів України

Кращий спосіб захисту – напад або нам забивають, але успіх буде наш!

18 листопада 2014 року на території навчально-тренувальної бази “ФК “Динамо” збірна команда Національної школи суддів України (США) зіграла свій черговий матч п’ятого турніру з міні–футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу “Кубка Феміди”. Турнір проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду. 

Суперником нашої команди була досвідчена в минулорічних турнірах команда суддів та працівників апарату Дніпровського районного суду міста Києва. 

Гра знову принесла збірній команді Національ ної школи суддів України (США) досвід, але не перемогу… “Суддівський Шкільний Альянс” за перші два матчі в жорсткій боротьбі зазнав значних кадрових втрат – по черзі вибули лідери команди, не змогли в цій грі допомогти нам і наші “легіонери”, які вже вирушили на допомогу до нас із Канади… 

Двобій був не простим. Перший тайм наша команда активно атакувала та зуміла двічі вразити ворота суперника, а от після проходження Екватора запалу збірній США не вистачило… Матч дозволив зробити висновки, які змушують нас (як організаторів цієї збірної, досвідчених суддів з багаторічним досвідом здійснення судочинства та участі в серйозних футбольних баталіях Миколу Бойка, Віктора Поповича, так і молодого голкіпера збірної Андрія Пилипця енергійніше працювати над собою та удосконаленням командної гри.

 

Перший висновок – атакувальний футбол виглядає гарно, але перемагати все ж треба, відповідно й будувати гру від оборони. 

Другий висновок – моральний дух команди не має залежати від рахунку та повинен потужно підтримуватись сьомим гравцем – командою вболівальників. Дійсно, ніяка команда наперед не може знати результатів своїх виступів у турнірах, як ніхто з науковців не знає, наприклад, результатів безпосереднього впливу їхніх праць на практику в тій чи іншій сфері. Тож треба вболівати, грати та перемагати всупереч всьому – арбітражу, класу суперника, рахунку на табло (або у записнику того ж таки арбітра, бо ж табло як таке відсутнє). 

США та її вболівальники – єдина команда, яка вірить у перемогу та буде демонструвати волю в боротьбі за неї! 

США – “Феміда” буде наша!!!