Національна школа суддів України

Культура та безпека – для дистанційної підготовки співробітників Служби судової охорони

Національна школа суддів України в період оголошеного карантину продовжує дистанційну підготовку працівників системи правосуддя, зокрема, співробітників Служби судової охорони.

2 квітня 2020 року проректор Володимир Мазурок модерував дистанційні заняття для співробітників Служби судової охорони,  які провели суддя  Маловисківського районного суду, відряджений для роботи в Національній школі суддів України, Дмитро Кратко та головний науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів) Оксана Кабиш.

У ході своєї презентації суддя Дмитро Кратко висвітлив питання щодо  державного забезпечення особистої безпеки суддів і членів їхніх сімей, працівників апаратів судів та практичної реалізації прав та обов’язків учасниками судового процесу з підтримання громадського порядку в суді.

Переглянути відеозаняття судді Дмитра Кратка та його презентацію  можна тут.

У своїй презентації “Культура ділового українського мовлення” Оксана Кабиш навела чимало прикладів уживання мовних засобів в офіційно–діловому стилі сучасної української літературної мови, звернула увагу на правила скорочування слів у текстах документів та особливості оформлення ділових паперів.

Переглянути відеолекцію Оксани Кабиш та її презентацію  можна тут.