Національна школа суддів України

Майбутнє починається вже сьогодні: зміни до ЦПК

25 жовтня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела засідання працівників установи та суддів з розробки пропозицій щодо удосконалення цивільно–процесуального законодавства.

На початку засідання проректор Володимир Мазурок висловив слова вдячності всім суддям, які співпрацюють із Національною школою суддів України у науково–викладацькій діяльності. Разом із заступницею  очільниці відділу підготовки викладачів (тренерів) Галиною Юровською за активну участь у підготовці високваліфікованих кадрів для системи правосуддя та з нагоди професійного свята – Дня юриста Володимир Мазурок вручив Подяки суддям Лілії Карабак і Максиму Ходаківському.

У ході засідання учасники групи конструктивно обговорили напрацьовані фокус–групою пропозиції змін до цивільного процесуального законодавства.

Пропозиції змін до Цивільного процесуального кодексу  проаналізували викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська та судді Лілія Гуцал, Валерія БабкоОлександр Тиханський, Тетяна Дудар, Андрій Потапенко,  Валентина Малиновська, Василь Даценко, Любомир Винар, Ірина Антипова.

До роботи групи активно долучився Михайло Шумило, заступник керівника департаменту аналітичної та правової роботи Верховного Суду – начальник правового управління (IV).