Національна школа суддів України

Методи планування та оптимізація робочого часу

14 травня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–підготовку та підвищення рівня кваліфікації працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на семінарі: “Основи тайм-менеджменту. Ефективне використання робочого часу”.

Онлайновий семінар відкрила заступниця директора Дніпровського регіонального відділення Алла Баштанник, яка підкреслила важливість ефективного використання робочого часу працівниками апаратів судів під час виконання ними своїх обов’язків, побажала отримання нової корисної інформації.

Провела онлайн–семінар доцент кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидат психологічних наук Аліна Бунас.

Викладачка звернула увагу на методи планування та оптимізації робочого часу, а також розповіла про основи ефективного управління часом.  

Учасники та учасниці онлайнового заняття брали активну участь в обговоренні відеороликів, виконували практичні завдання щодо проведення аналізу розподілу власного часу, відповідали на експрес–питання за допомогою Google форми. Відповідно до програми онлайнового заняття працівники апаратів судів обговорили актуальні питання, що виникають під час роботи з колегами, а також внесли свої пропозиції в анкети зворотного зв’язку.

Повний текст програми онлайн–семінару було розміщено на вебсайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.