Національна школа суддів України

Методика роботи та практичні навички роботи секретаря судового засідання

22–26 лютого 2016 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання  Одеської , Миколаївської та Херсонської областей.

Відкриваючи підготовку, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець зазначив, що метою цієї підготовки є удосконалення професійних знань та вмінь шляхом отримання практичних рекомендацій від досвідчених суддів, провідних науковців та фахових експертів.

Під час підготовки слухачі розглянуть методику роботи секретаря судового засідання з матеріалами судових справ, методи та засоби уникнення зловживань зі сторони учасників судового процесу, використання технічних засобів у роботі суду, організацію роботи суду з питань виконання Закону України “Про звернення громадян”. Також секретарі судового засідання матимуть змогу ознайомитись із етичними основами в судовій діяльності, навчитись мистецтву правового письма і документування та планувати свій робочий час завдяки тайм-менеджменту. На завершення секретарі  поділяться своїми думку щодо тем, які викликали найбільший інтерес.