Національна школа суддів України

Методика та практичні навички роботи секретаря судового засідання

3–7 жовтня 2016 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих та апеляційних судів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Відкриваючи підготовку, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець зазначив, що метою цього заходу є удосконалення професійних знань та вмінь шляхом отримання практичних рекомендацій від досвідчених суддів, провідних науковців та фахових експертів.

Протягом тижня слухачі матимуть змогу розглянути методику роботи секретаря судового засідання з матеріалами судових справ, роботу секретаря судового засідання з цивільними та адміністративними позовами та                  з матеріалами кримінального провадження, удосконалять навички використання технічних засобів у роботі суду, дії секретаря судового засідання під час провадження в режимі відеоконференції та зможуть визначати та запобігати типовим помилкам при складанні журналу судового засідання. Також секретарі судового засідання навчаться мистецтву правового письма та документування, етичним основам у судовій діяльності та  плануванню свого робочого часу.

Після закінчення заходу слухачі  поділяться враженнями та  висловлять свої думки  щодо тем підготовки, які викликали найбільший інтерес.