Національна школа суддів України

Міжнародні договори і угоди як джерела цивільного процесуального права

17 квітня 2015 року в місті Києва Національна школа суддів України спільно з  Вищим  спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ було проводить підготовку працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на тему: “Міжнародні договори і угоди як джерела цивільного процесуального права. Судова реформа в контексті Європейської інтеграції”.

Вітальними словами  семінар відкрив професор кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук Юрій Притика.

Під час виступу Юрій Притика зосередив увагу слухачів  на міжнародних договорах і угодах, які є основними джерелами цивільного процесуального права України. Викладач детально розглянув питання щодо  актуальності проведення судової реформи в контексті Європейської інтеграції, її ролі в розвитку сучасної демократичної правової держави України та обговорив зі слухачами особливості етапів впровадження судової реформи.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Після закінчення семінару кожному слухачу, який брав у ньому участь, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.